Tuotteet hakusanalla osta koi kalaa (12)

Barramundi-kalafileet, luuttomat ja nahalliset

Barramundi-kalafileet, luuttomat ja nahalliset

Tutustu vertaansa vailla olevaan makuun Barramundi Filee Nahalla. Nämä premium-fileet tulevat nahka päällä, mikä lisää makua ja rapeaa rakennetta ruokiisi. Tunnettu makeasta ja voimaisesta maustaan, ne ovat kulinaarinen herkku, joka sopii täydellisesti grillaamiseen, paistamiseen tai pannulla paistamiseen.
Puhdistetut mustekalaruukut - Pääjalkaisten valikoima

Puhdistetut mustekalaruukut - Pääjalkaisten valikoima

1 paketti mustekalan putkia, valkosipulia, sipulia, täytettä (lihaa tai kalaa valinnan mukaan), suolaa, pippuria, persiljaa, tomaattikastiketta, oliiviöljyä, "aiolia" ja valkoviiniä. Suosittelemme sulattamaan mustekalan putket vedessä juuri ennen valmistusta. Täytä putket valitsemallasi täytteellä ja sulje putken pää hammastikulla. Kuullota valkosipuli, sipuli ja persilja. Lisää tomaattikastike ja valkoviini. Lisää täytetyt putket ja anna hautua 25-35 minuuttia miedolla lämmöllä. Tarjoilun hetkellä sekoita aioli kastikkeeseen. Tarjoile pastan tai riisin kanssa.
Kalafile - 1kg - Meren antimet

Kalafile - 1kg - Meren antimet

Kalafile - 1kg - Merenelävät
Dentex Dentex

Dentex Dentex

Dentex Dentex
Raakoja kuorittuja katkarapuja – Suolistettu tai suolistamaton

Raakoja kuorittuja katkarapuja – Suolistettu tai suolistamaton

Raakoja kuorittuja katkarapuja – Ilman suolta tai suolilla
Pangasfilee

Pangasfilee

IQF
Raput - Keitetyt ja kuorittuja

Raput - Keitetyt ja kuorittuja

IQF Keitetyt kuorittuja rapuja
Punaisen snapperin pihvi

Punaisen snapperin pihvi

Punaisen snapperin pihvi
Koko puhdistettu punakampela

Koko puhdistettu punakampela

Koko puhdistettu punakampela
Pienet puhdistetut mustekalat - Pääjalkaisten valikoima

Pienet puhdistetut mustekalat - Pääjalkaisten valikoima

Pienet mustekalat persiljakermassa: Valmista persillade (valkosipuli & persilja). Sulata pienet mustekalat. Suosittelemme sulattamaan mustekalat vedessä juuri ennen valmistusta. Paista mustekaloja pannulla oliiviöljyssä, lisää persillade siten, että saat tasaisen kullanruskean pinnan. Mausta haluamallasi tavalla. Lisää tuorekerma ja anna hautua 4 minuuttia miedolla lämmöllä. Tarjoile valkoisen riisin tai höyrytettyjen porkkanoiden kanssa.